galériával

2018.08.18. 12:03

Kamion és személyautó karambolozott Elek és Lőkösháza között

Összeütközött egy kavicsszállító kamion és egy gépkocsi szombat késő délelőtt az Elek és Lőkösháza közötti úton.

Szombat délelőtt Elek és Lőkösháza között egy személyautó és egy kavicsszállító kamion ütközött össze. A balesethez Mezőkovácsházáról és Gyuláról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg a járművek áramtalanítását és a műszaki mentést.

Fotók: Imre György

Az egységek feszítővágó berendezés segítségével szétvágták a gépkocsi oszlopait, hogy kiszabadítsák a roncsba szorult embereket – adta hírül a katasztrófavédelem.

Vargáné Szombati Andrea megyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatása szerint az érintett útvonalat a helyszínelés idejére félpályán lezárták. Elsődleges információk szerint a balesetben két ember súlyosan megsérült, őket a mentők ellátják és mentőhelikopterrel kórházba szállítják.

Frissítés: A balra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a tehergépkocsinak, ezért történt a baleset. A személygépkocsiban két román állampolgár ült, a vezető és az utas is súlyosan megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában