Lezárt nyomozás

2018.01.09. 09:08

Részegen elvitte a kisbuszt, majd összetörte

Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki egy kisbusszal szemeteskonténereknek és egy épületnek ütközött Pusztaföldváron.

police.hu

Ittasan vezetett és balesetet szenvedett egy férfi tavaly szeptember 22-én, Pusztaföldváron – olvasható a police.hu cikkében.

A kisbusszal a Rákóczi utcán, egy kanyarban letért az útról és szemetes konténereknek ütközött, majd az út másik oldalán egy épületnek is nekiment. A férfi, aki egyedül ült a járműben, nem sérült meg.

Az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy ittasan vezetett, a baleset idején a szervezetében 2, 10 g/l ezrelék volt a véralkohol koncentráció. A kisbuszt a tulajdonos tudta és engedélye nélkül használta, ezért a rendőrség az ittas járművezetés mellett jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével is gyanúsítja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 42 éves pusztaföldvári férfi ellen vádemelést javasol. A lezárt nyomozás iratait a rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya hétfőn továbbította az Orosházi Járási Ügyészségre.

 fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában