Iparkamarai előadás

2024.05.05. 20:13

A szarvasi régió vállalkozóit szólították meg

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozásfejlesztési előadássorozatot indított a Szövetségben a vállalkozókkal című gazdaságfejlesztési program keretében. A rendezvény második állomása Békésszentandrás volt május 3-án, pénteken.

Beol.hu

Pénteken a szarvasi régióban működő vállalkozókat szólította meg a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Békésszentandráson. Az impozáns környezetben, a nemrég nyílt Bordűr Hotelben tartott eseménynek az volt a célja, hogy egyre szorosabb legyen a kapcsolat a cégek és az iparkamara között. Ezért hívta életre Nemzetgazdasági Minisztérium a Szövetségben a vállalkozókkal projektet és ennek keretén belül működik szarvasi iroda is.

előadás, vállalkozók, iparkamara
Szécsi Attila a már futó pályázati lehetőségeket ismertette. Fotó: Fekete Kata/BMKIK

A rendezvényre látogatók megtudhatták, hogyan juthatnak anyagi támogatáshoz a kisebb- és nagyobb vállalkozások. A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadója, Leszkó-Petrovszki Ágnes egy leendő GINOP-pályázatot mutatott be, míg kollégája Szécsi Attila a már futó pályázati lehetőséget ismertette.  A Békés Vármegyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány részéről Siófoki Attila ügyvezető titkár elmondta, hogyan juthatnak azok a kezdő vállalkozások hitelhez, akiknek a kereskedelmi bankok még nem tudnak segíteni. 

Az iparkamara jövő héten csütörtökön Orosházán tart hasonló előadást, amely szintén térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!