Motorosok

2024.05.25. 13:10

Csaba után Orosházára is befutott szombaton az Open Road Tour - galériával, videóval

Békéscsaba mellett Orosházán is találkozhattunk ma a motoroshaddal, délután pedig Gyula a célpont, majd újra a megyeszékhely.

Papp Gábor

Megtelt Gyopároson a tópart: ezúttal csillogó motorokkal és kíváncsi fürdőzőkkel. A szerző felvétele

Békés vármegyei körrel folytatódik az Open Road Tour, Közép-Európa legnagyobb motoros túrája szombaton. A több száz motort számláló csapat szombaton délelőtt, nem sokkal fél tíz után Békéscsabáról, a Szent István térről Orosháza-Gyopárosfürdő felé vette az irányt. Onnan a túra Gyulára vezet majd, majd a motorosok látványos felvonulás keretében Békéscsabára érnek vissza. A főtéren ezután koncertek követik egymás, az est sztrárvendége Ganxsta Zolee és a Kartel lesz.

A szó igazi értelmében bedübörögtek szombaton 11 órakor Orosháza belvárosába az országos Open Road Tour motorosai, több százan. Látványuk, hangjuk sok helyit megállására késztetett, majd Gyopárosfürdőre vették az irányt.

Megtudtuk, az Open Road Tour egyik résztvevője a Magyar Rákellenes Liga Motorral a Mellrák ellen csoportjának a nagyköveteként figyelemfelkeltő céllal érkezik minden állomásra. Békéscsabán is felhívták a figyelmet a korai felismerés és szűrés fontosságára. Ott a Magyar Rákellenes Liga nagyszénási önkéntesei is csatlakoztak hozzájuk.

– Fantasztikus emberek kíséretében motorozunk és szuper programokkal várunk mindenkit az Open Road Tour állomásain – olvastuk Mester Szabó Erika bejegyzésében.

Gyopároson nagy volt az érdeklődés a tó partján letáborozó gépcsodák iránt. Az orosházi fúvószenekar, majd Terecskei Rita is megdübörögtette a basszust, így téve emlékezetessé az Open Road Tour motorosainak a látogatását Gyopárosfürdőn, akiknek következő állomása Gyula.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában