TOP Plusz

2022.08.19. 12:41

Közösségi térre, kondiparkra és filagóriára nyert pénzt Körösnagyharsány

Most nyújt be egy pályázatot turizmusfejlesztési céllal az önkormányzat a TOP Plusz keretében – ismertette Győri Zoltán polgármester, kiemelve: az Alföldi Kéktúra útvonala érinti Körösnagyharsányt is.

L. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Hozzátette, sikeres igénylés esetén több mint 20 millió forintból a sportpályánál kialakítanának egy pihenőt, valamint vizesblokkot és öltözőt magában foglaló épületet, amely nemcsak a turistákat, hanem rendezvények idején a programok látogatóit ugyancsak ki tudná szolgálni.

Elmondta: ugyancsak a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében több mint 30 millió forintot nyertek el arra, hogy élhetőbbé tegyék a falut. A forrásból egyrészt egy közösségi teret alakítanak ki a Rákóczi utcában, kondiparkkal és filagóriával, a terület zöldítésével. Másrészt pedig a csapadékvizet elvezető rendszert teszik rendbe a Dózsa György utcában, folytatva a korábban sikeresen megvalósított projektet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!