Magyar Falu Program

2022.08.06. 08:02

Három utca kap új burkolatot Kondoroson

A napokban befejeződnek a Magyar Falu Program keretében, az idei esztendőben elnyert 22 millió forintból az útfelújítási munkálatok Kondoroson, a Bajcsy-Zsilinszky, a Damjanich és a Wesselényi utcákban.

Ny. L:

Forrás: Ribárszki Péter Facebook-oldala

Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere kiemelte, a nyertes pályázatnak köszönhetően összesen 2415 négyzetméter burkolatfelületen mintegy 749 folyóméter hosszúságban kap új aszfaltburkolatot a három utca.

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb útszakaszok újulhatnak meg a városban, hiszen mind jómagam, mind képviselőtársaim számára kiemelten fontos a belterületi utak jó állapota. Egyrészt a biztonságos közlekedés, másrészt az élhető lakókörnyezet, a rendezett városkép szempontjából is – hangsúlyozta Ribárszki Péter. 

– Amit még kívánhatok, hogy a felújítással érintett utcák lakói, és az arra közlekedők is balesetmentesen használják a megújult aszfaltburkolatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!