Békés megye

2020.02.14. 13:09

Az év párja 2019 – megvannak a nyertesek

Idén közel százan vették a bátorságot, hogy nevezzenek a Beol.hu és a Békés Megyei Hírlap által közösen életre hívott, évek óta töretlen népszerűségnek örvendő „Az év párja” fotópályázatra, és kikiáltsák ország-világnak szerelmüket. A szavazás csütörtökön délben lezárult, kialakult a végső sorrend.

beol.hu

Idén sem volt hiány kreativitásból, hiszen a klasszikus és elegáns felvételeken kívül érkezett számtalan mókás, jó kedvre derítő és igazán egyedi esküvői kép is.

A szavazás során kimagasló fölénnyel vezetett és végül nyert a mezőhegyesi ifjú pár, Fruzsina és Gábor egyáltalán nem hétköznapi fotója. 2754 szavazat repítette őket a dobogó legfelső fokára. Nyereményük egy 2 fő részére és 2 éjszakára szóló utónászút a Hotel Bonvino Wine&Spa szállodában félpanzióval, wellnesshasználattal és borkóstolóval.

1733 szavazattal a második helyen zárt Ágnes és Gábor Battonyáról. Ők egy romantikus, 20 ezer forint értékű vacsorát költhetnek el együtt.

Természetközeli fotójával 1583 szavazatot gyűjtött össze az okányi Tímea és Tamás. Mindez a harmadik helyre volt elég. Jutalmuk egy gyertyafényes vacsorautalvány 2 fő részére 15 ezer forint értékben.

A nyeremények átvételének módjáról a nevezéskor megadott e-mail-címen értesítjük a díjazottakat.

Lássuk a nyertes fotókat!

1. helyezett: Fruzsina és Gábor (Mezőhegyes)

 

2. helyezett: Ágnes és Gábor (Battonya)

 

3. helyezett: Tímea és Tamás (Okány)

A versenyre benevezett többi fotót ide kattintva tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!