Dirty Slippers

2023.10.26. 09:51

Nagy bajba került a gyulai énekes: covidos volt és elájult Lobó-Szalóky Lázár

A Lobó-Szalóky Lázár közösségi oldalait követő több, mint tízezres követő bázisnak feltűnhetett, hogy az énekes október eleje óta semmit nem posztolt. Aki pedig ismeri a Dirty Slippers énekes-gitárosát, azt tudja, hogy Lázárra a kezdetek óta jellemző a social media-ban való közvetlenség és az, hogy nem csak gyakran posztol, hanem a kommentekre is válaszol. Hírportálunk felkereste az énekest, akit budapesti otthonában, lábadozás közben értünk el.

Beol.hu

Ledöntötte a lábáról a betegség.

Fotó: El Fragotsis - London

„Több mint két hete kaptam el a koronavírust, ami sokkolt. Úgy gondoltam, hogy ha már eddig megúsztam és három oltást is felvettem, akkor talán engem elkerülhet ez a borzalom, de mint kiderült tévedtem. Sajnos a tágabb baráti körömben is többen beszámoltak arról, hogy hasonló tünetekkel, nagyon magas lázzal, gyengeséggel, komoly fájdalmakkal küzdöttek. Én az egyik éjszaka amikor a magas láztól nem tudtam pihenni, még el is ájultam. Nem vagyok egy ijedős arc, de komolyan elkapott a covid” – mesélte az énekes.

Hozzátette, azért is roppant kellemetlen volt az elmúlt két hét, mert felesége (és zenésztársa a Dirty Slippers-ben), Ferenczi Bebi a Madách Színház vadonatúj siker produkciójában, a SIX Musicalben zenélt, olyan kiválóságokkal többek között, mint Peller Anna, Muri Enikő énekesnők, valamint Felszegi Dalma zongoraművésznő, s így a premierről lemaradt, s  csak az utolsó előadáson tudta őt megnézni. Ráadásul több angliai rádióinterjúját is át kellett ütemeznie. 

A Dirty Slippers egyébként rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött: nemrég teltházas koncertet adtak egy londoni klubban, valamint feljutottak rádiós toplistákra egyetlen magyar zenekarként Angliában és Ausztráliában.  Wide Open című legújabb szerzeményüket a legnagyobb brit rockzenei rádió, a Planet Rock is bemutatta, melyet alább hallgathat meg Ön is.  

Élőben legközelebb november 11-én Budapesten, a Katakomba Klubban, november 25-én Szombathelyen a Főtéren találkozhatnak a rajongók Lázárékkal. 
 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!