TV2

2023.04.10. 07:17

A színészi pályáját Csabán kezdő Gubik Petra nyerte meg a Sztárban sztárt – videókkal

A színészi pályafutását a Békéscsabai Jókai Színházban kezdő Gubik Petra lett a TV2 népszerű énekes műsorának a győztese.

Gy. R.

Gubik Petra lett a végső győztes

Fotó: Polyák Attila/Origo

Mint az origo.hu írta, vasárnap este lezajlott a Sztárban sztár kilencedik évadának döntője, nyolc hét után kiderült, hogy 2023-ban ki Magyarország legsokoldalúbb előadója. A zsűri itt már nem pontozott, csupán a nézők döntöttek, ők szavazták meg a kedvencüket a versenyben maradt négy énekes: Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara és Valkusz Milán közül.

Gubik Petra és Takáts Tamás a Pocsolyába léptem című slágert adta elő. „Önfeledt voltál, lelazultál” – dicsérte Lékai-Kiss Ramóna Petrát. A Junior Prima-díjas színésznő később óriásit énekelt Siaként.

A végjátékra Gubik Petra és Schoblocher Barbara maradtak versenyben, közülük választotta ki a közönség a végső győztest. Az utolsó fantomképek alapján 42,11, illetve 57,89 százalékon álltak, miközben a zsűri Schoblocher Barbara felé húzott, a kiesett énekesek közül pedig Gubik Petrát említették többen. A közönség végül úgy döntött, a Békéscsabán jól ismert színésznő nyerje a Sztárban sztárt.

Korábbi cikkünk a vasárnap esti döntőről itt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!