Celebfigyelő

2023.01.05. 14:20

Baukó Éva örül a Ripost leleplező cikkének

Nem rejtette véka alá véleményét a békéscsabai származású Baukó Éva a ripost.hu azon cikkével kapcsolatban, mely hazánk celebjeinek rendkívüli fogyásáról szól.

Beol.hu

Fotó: Baukó Éva/Facebook

– Örülök, hogy végre valamelyik hírportál le merte írni, hogy mi a „nagy fogyásuk” titka hazánk celebjeinek – kommentelte Baukó Éva a Ripost összeállítását, mely Betegeknek szánt injekcióval fogynak a hazai hírességek címmel jelent meg szerda délután.

A cikkből kiderül, hogy a közönségnek azt hirdetik, hogy kemény munkával olvadtak le a kilók, holott egy csodaszertől vesztik el a testsúlyuk közel húsz százalékát.

Talán sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi időben mintha egyre soványabbak lennének a hazai celebek, influenszerek, színésznők. Nos, nem csal senki szeme, tényleg nagyon sok kilótól megszabadultak. 

A probléma csak az, hogy míg a közösségi oldalakon azt hirdetik, hogy kemény diétával és fegyelmezett edzéssel érik el a kívánt súlyt, a valóságban méregdrága, vényköteles szerekkel varázsolják le a kilókat – olvasható a cikkben.

– Ha láttok olyan ismert embert, aki hirtelen lett nagyon sovány, így fogyott le, tudok neveket is, de nem az én dolgom ezt nyilvánosságra hozni. Én személy szerint nagyon sajnálom őket, főleg, akinek kisgyereke is van – írta közösségi oldalán Baukó Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!