Exatlon Hungary / Videókkal

2022.01.28. 12:37

Nem kell párbajozniuk a bajnokoknak

A végjáték második fordulójával folytatódott az Exatlon Hungary csütörtöki adása.

T. N.

Kempf Zozo

Az első szettet a bajnokok nyerték. A gyulai bmx világbajnok Zozo ezúttal Rozs Gergellyel mérkőzött meg az Exatlon legújabb pályáján. A pirosak játékosa minimálisan, de gyorsabbnak bizonyult az akadálypályán, melyet az ügyességi feladatnál kamatoztatni is tudott, pontot szerezve ezzel a csapatának. 

Ezek után a kihívók új erőre kaptak és 5:3-ra elhúztak. Így a következő futamban Zozón volt a sor, hogy visszahozza a bajnokokat a versenybe. Most a kék játékosa került előnybe a pálya első részében. Az ügyességi feladatnál Gerinek már egy labdája lent volt az ötből, amikor a bajnok is megérkezett. Bár Zozónak a hátrányát itt sikerült ledolgoznia, mégsem sikerült a pontszerzés. 

A kihívóknak sikerült megnyerniük a második szettet, így következett a döntő. A bajnokok még nagyobb lendülettel indultak neki az utolsó futamoknak, melynek meg is lett a gyümölcse. Így tehát a kékeknek kell majd párbajozniuk pénteken, melynek végén az egyik játékosuktól biztosan el kell majd búcsúzniuk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!