Sztojka Tibi

2020.11.27. 15:11

Saját zenés műsort vezet az aranylemezes énekes

Sztojka Tibi augusztusban aranylemezt vett át, novembertől pedig saját zenés műsorát készíti a dobozi énekes, miközben már a célegyenesbe ért a második nagylemeze.

B. O.

– Az aranyalbum átvétele nagyon jó érzéssel töltött el, bár itt az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez egy válogatás album volt, amelyen én is szerepeltem. A saját műsor elindítása az ország egyik népszerű zenecsatornáján pedig egy óriási lehetőség számomra. Nagyon sokat álmodoztam korábban arról, hogy saját műsort vezetek, ahol én invitálom meg a vendégfellépőket, és ahol hétről-hétre találkozhatnak velem a zenekedvelők – árulta el az énekes. Hozzátette, a tervek szerint decemberben indul útjára a műsor, amelyet a Zenebutik csatornáján követhetnek a nézők, Játszd még egyszer – Sztojka Tibivel címmel.

– A műsor helyszíne a budapesti éjszakák egyik méltán kiemelkedő szórakozó helye a Sinatra – Mátyás Pálinkaház § Pub, Nyári Kálmán barátom jóvoltából. Ennek tudatában maga a hangulat, a díszlet is ezt sugallja majd, és híven tükrözi az éjszakai bár hangulatát. A fellépőkkel kapcsolatban annyit mondanék, hogy a régi nagy nevek mellett, mint például Gájer Bálint, Majsai Gábor, Nyári Kálmán, Poór Péter, Takács Tamás, az új tehetségek, zenekarok is lehetőséget kapnak a műsorban – részletezte a zenész.

Mint megtudtuk, az év utolsó hónapjára – a műsor debütálása mellett –, az énekes mással is készül: új nagylemezét a tervek szerint szintén decemberben mutatja be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!