Az ördög enciklopédiája

2023.08.11. 14:21

Az aktuális világkép inspirálta új dalával buzdít bátorságra Leslie Mandoki (videó)

Az új dal, a Devil's Encyclopedia (Az ördög enciklopédiája) megalkotásában Ian Anderson (Jethro Tull), Jesse Siebenberg (Supertramp) és Tony Carey működött közre, valamint a zenekar vezetője, Leslie Mandoki, illetve a fúziós legendák, Mike Stern és Richard Bona – írja a Magyar Nemzet.

MW

Leslie Mandoki, Németországban élő zenész-producer beszél a világsztárokból álló Mandoki Soulmates nyári végi ingyenes koncertjérõl tartott sajtótájékoztatón a fővárosi Akvárium Klubban 2023. július 12-én. Harmadik alkalommal ad ingyenes koncertet Leslie Mandoki csapata, amely augusztus 18-án a Szent István téren játszik.

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

A Woodstock unokáinak szeretném mondani: a bátorság hív minket és cselekvésre késztet ezekben a vészterhes  időkben

– idézi Leslie Mandokit a cikk. 

Az új dal üzenete különleges módon szól a generációk igazságáért és bátorságra buzdít mindenkit, mondanivalóját pedig erősíti a klip, amely szót emel a totalitarizmus és a brutalitás ellen. 

„Amikor a szavak nem elegendőek, a zene szólal meg”

– szól az üzenet.

A Mandoki Soulmates jelenleg a harmincéves jubileumi turnéjukon dolgozik, ahol Budapest és Kolozsvár mellett több német városban lépnek fel, többek között Hamburgban, Berlinben, Münchenben, Drezdában és Lipcsében, de láthatjuk őket augusztus 18-án a budapesti Szent István téren is – írja a Magyar Nemzet.

Az új dal hivatalos klipjét itt tudja megnézni: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában