Szuperkoncert

2023.06.05. 19:42

Kolozsváron lép fel augusztus 20-án a Mándoki Soulmates

A Bartók Béla témáira épülő Magyar képek című progresszív jazz-rock szvitet is hallhatja majd a közönség.

MW

Leslie Mandoki (Mándoki László) zenész, producer a 14. Kolozsvári Magyar Napok beharangozó sajtótájékoztatóján Kolozsváron 2023. április 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Kiss Gábor

A világhírű Leslie Mandoki & Mandoki Soulmates augusztus 20-án, 19.00 órától lép fel Kolozsvár főterén egy szuperkoncerttel, amelyhez a művész barátai is csatlakoznak – írja a Magyar Nemzet.

A zenekar idén ünnepli 30 éves jubileumát, és szilárdan hisz abban, hogy zenéjük átöleli a társadalmi és kulturális különbségeket, és világszinten hídépítő szerepet tölt be. Leslie célja mindig is az volt, hogy a legkiválóbb zenészekkel a legjobb dalokat és hangulatot teremtse meg.

A jubileumi kolozsvári koncerten a Mandoki Soulmates előadja a Bartók Béla témáira épülő Magyar képek című progresszív jazz-rock szvitüket.

Szuper és egyedi alkalom lesz az augusztus 20. arra, hogy közösen átéljünk egy különleges értékes és felejthetetlen koncertélményt Mátyás király ikonikus szobra előtt, ahol a zene és a közönség varázslatos hangja egyesül

– mondta Leslie Mandoki.

A teljes cikkért kattintson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában