Krimi

2024.04.16. 07:00

Rettenetes tréfa: meggyújtotta munkatársa ruháját egy férfi (videó)

Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Getty Images

Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját – derül ki Magyarország Ügyészségének közleményéből. 

A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. A munkások 11 óra körül pihenőt tartottak, és a füves területet szegélyező betonpadkán ültek.  

Az elkövető a nála lévő égő cigarettacsikket az ott ülő férfi háta mögé tette, majd ráöntött egykupaknyi benzint a csikkre, amely ettől lángra kapott, és meggyulladt a sértett felső ruházata is.

A büntetlen előéletű elkövető ezt látva nyomban igyekezett segíteni eloltani a tüzet, és a lángoló pólót a sértettről levenni. A rosszul sikerült tréfa következtében a sértett másodfokú égési sérülést szenvedett.

A biztonsági kamera által rögzített felvételen a lángra lobbant ruhájú férfi látható, és az elkövető, ahogyan próbál neki segíteni:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában