Többletmunka

2018.11.29. 07:40

Okafogyottá vált a szakszervezeti tiltakozás

Okafogyottá vált az Audi szakszervezetének tiltakozása a munka törvénykönyvének tervezett módosítása miatt – mondta el Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke.

Nem kielégítő Magyarországon a munkavállalók helyzete Németh Sándor szerint, aki arról is beszélt az Echo TV Napi aktuális című műsorában, hogy heti negyven órában kell megtermelni azokat a javakat, amelynek eredményeként a magyar munkavállalók el tudják tartani magukat és családjukat.

Az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke szerint a magyar munkáltatók nem használják a rugalmas lehetőségeket, ugyanakkor alkalmatlanok arra, hogy hatékonyan foglalkoztassanak.

Németh Sándor Velkovics Vilmos felvetésére azt is elmondta, hogy az elektromotor térnyerése kapcsán a gyártási folyamat egyszerűbbé válik, így munkaerő szabadul fel. Ezzel párhuzamosan a változások új munkaterületeket hoznak létre.

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában