Bulvár-celeb

2024.02.15. 05:00

Ez most nem vicc! Ufót fotózott a magyar humorista

Nem mindennapi találkozást élt át Musimbe Dennis. A humorista ugyanis igazi ufót látott, és le is fotózta.

MW

Musimbe Dávid Dennis

Fotó: Földi Imre

Ufó, repülő csészealj, picike zöld lények... Bár sokan kételkednek a létezésükben, valamiért mégis foglalkoztatja az embereket a témakör. Főleg most, hogy a NASA, illetve a Pentagon is beismerte, hogy vannak olyan ufóészlelések, amelyekre nem sikerült még magyarázatot találniuk, ez pedig sokak szerint felért azzal, hogy ők sem zárták ki a földönkívüliek létezését. 

Az emberek rendszeresen érzékelnek furcsa, égi jelenségeket a világ különböző pontjain, pont mint nemrég Musimbe Dennis is.

A humorista éppen Makóról tartott hazafele, amikor az éjszakai égbolton megpillantott egy furcsa, repülő tárgyat. Persze egyből gondolhatnánk, hogy egy utasszállítót vagy egy kisrepülőgépet láthatott, de a fotó alapján, amit lőtt, szinte kizárható, hogy az előbb említett légi járművekkel nézett volna farkasszemet. 

Repülő szőnyeg lenne?
Forrás: Musimbe Dennis Instagram-oldala

Dennisnek a hangján is érezhető volt a meglepettség, amikor az Instagram-oldalán beszámolt a különös találkozóról, de azokhoz is volt egy-két szava, akik úgy vélik, hogy csupán egy szerkesztett képről van szó, és a humorista most is csak megvicceli a rajongóit.

Gyerekek! Makóról jövünk haza, de én ilyet még az életemben nem láttam. Egy azonosítatlan, kib****tt repülő csészealjat láttam... Ez egy ufó volt!

− fogalmazott a videójában Dennis, aki aztán két képet is mellékelt az ufóról. 

Első ránézésre az azonosítatlan repülő tárgy a legjobb jelző. Inkább hasonlít Aladdin repülő szőnyegéhez, mintsem egy csészealjhoz, de másoknak inkább a kép minősége szúrt szemet.

Látom, itt mindenki profi fotós. Nem a National Geographic operatőr stábjával járok fellépni. Éjszaka, menet közben, szélvédőn keresztül, egy távolban lévő tárgyat így lehetett lekapni

− reagált a kételkedő hozzászólásokra Dennis.

Ön szerint is ufót látott a humorista, vagy csak viccelt? – teszi fel a kérdést cikkében a Bors.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában