Bulvár-celeb

2023.12.23. 04:10

Nincs karácsony Kevin nélkül: vagy mégis?

Eldőlt, lesz-e Reszkessetek, betörők idén karácsonykor a tévében.

MW

Pillanatkép a Reszkessetek, betörők! Elveszve New Yorkban című részéből

Forrás: Collection ChristopheL via AFP

Fotó: Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection ChristopheL

Ha karácsony, akkor szinte borítékolható a „Reszkessetek, betörők” valamelyik nagy kereskedelmi csatornán, ahol évről évre meg lehet nézni, hogy Kevin szerepében Macaulay Culkin hogyan is küzd meg a család otthonába betörő alakokkal és hajt rajtuk végre különböző csínytevéseket – írja a Mandiner cikkében.

A filmet a nagy kereskedelmi csatornák is rendre leadják, leginkább karácsonykor, az utóbbi években pedig már a közvélemény is annyira rákapott a trendre, hogy szabályosan követelik, hogy a tévé leadja.

A lap megkérdezte a TV2 ajtóosztályát, hogy tervezik az idei karácsonyi programot. A csatorna a kérdésre válaszolva kiemelte, hogy:

a Reszkessetek, betörők! trilógia 24-25-26-án kerül adásba a főcsatornán, 21 órás kezdettel.

Válaszukban kitértek arra is, hogy több országos tévépremierrel is készülnek a nézőknek: leadják többek között a „Karácsonyi csibészek” című filmet, valamint látható lesz „West Side Story”, továbbá a „King's Man: A kezdetek” is.




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában