Bulvár-celeb

2023.11.27. 05:05

Szívszorító: Szacsvay László felesége haláláról beszélt

Szacsvay László októberben közölte a szomorú hírt, meghalt a felesége. Csicsay Klaudiát évekkel ezelőtt súlyos baleset érte, amiből nem tudott felépülni.

Forrás: MTVA

Meghalt Szacsvay László felesége, Csicsay Klaudia. A pár kapcsolatának legnehezebb időszaka akkor kezdődött, amikor a színész megküzdött a prosztatarákkal, majd nem sokkal később felesége állapota megromlott egy súlyos baleset következtében – írja az Origo.

A színész októberben még nem tudott beszélni a családot ért szomorúságról, legutóbbi interjújában azonban elmondta, nagyon maga alatt van.

Szörnyen vagyok, nincs mit szépíteni. Megözvegyültem.

„Október 24-ére virradóra a feleségem egy jobb helyre került. Azóta el is temettük. Furcsa karácsony lesz az idei nélküle” – mondta a Star magazinnak a színművész.

„Amúgy sem igazán vagyok híve a nagy karácsonyozásnak. Valahol ez is el lett rontva a kiköltekezésekkel. A családok hitelbe verik magukat az ünnepért, ami félelmetes, még így kimondva is. Hogy a családunk összejön-e karácsonykor, az nagyban függ attól, hogy a fiamék, illetve a testvérem barokk trombitás lánya dolgoznak-e majd” – mesélte a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában