Bulvár-celeb

2023.08.08. 17:00

Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal alázta egy kommentelő, elszakadt a cérna Molnár Anikónál

Általában nem vesz tudomást róluk, de vannak beszólások, amik már nála is kiverik a biztosítékot.

MW

Forrás: Instagram

Molnár Anikó csaknem fél évvel ezelőtt kezdett  az OnlyFans oldalon tevékenykedni. Azóta rengeteg dögös fotót osztott meg közösségi oldalain,mintegy előlegként, hogy milyen képekkel találkozhatnak azok, akik előfizetnek az oldalára. 

A hírességet általában nem kímélik véleményükkel a rajongónak koránt sem mondható követői. Így volt ez a minap is, amikor valaki meglehetősen keményen szólt hozzá a fotójához:

Rossz ribanc! Pomázi, ismerem, a lányomék mellett lakik. Kiégett szuka 

– olvasható a posztban.

"Neked meg ki a lányod, Anyus, a Tibi? Gyere már át hozzám egy pici beszélgetésre, amikor jössz a szomszédomhoz, a lányodhoz, légyszi!" – reagált posztban Molnár Anikó a Facebook-oldalán az alpári kommentre.

A történtekkel kapcsolatban a Bors megkereste Anikót, aki elárulta, nem veszi már a szívére az ilyen kommenteket. 

"Ez csak egy a sok közül. Ezt a posztot csak azért ragadtam ki, mert azt állítja, a lánya a szomszédom. Ami kizárt, mert az egyik irányban Tibike, míg a másikban egy három gyermekes család él, és egyikükhöz sincs semmi köze. Fogalmam sincs, ki lehet, én nem ismerem.

Rengeteg utálkozó emberrel találkozom nap mint nap. Egyenként tudnám törölni a posztokat, illetve tiltani az ilyen alpári stílusban kommunikáló személyeket, de minek, jön helyette másik száz. 

Ezt szándékosan osztottam meg, mert szerettem volna, hogy lássa mindenki, a pomáziak is" – fűzte hozzá.

Hogy mit gondol ezekről az emberekről Molnár Anikó, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában