Hűha!

2022.01.22. 14:15

Luxusesküvő készül Gáspáréknál: Jennifer Lopezt és Enrique Iglesiast is meghívták

Zsolti gazda, a Farm VIP műsorvezetője másodszor is feleségül veszi kedvesét. Elmondta, milyen tervei vannak a hatszáz fős lagzira.

Őszintén mesélt párjával való kapcsolatáról Gáspár Zsolti: "Sukár akarok lenni, hogy a páromat méltó módon elvehessem újra ezen a csodás napon. Noha egyszer már elvettem, később elváltunk. A roma hagyományokhoz kötve, így ismét az udvarlás időszakában vagyunk" - írja a Life.hu

Forrás: Götz Balázs / Bors

Arról is mesélt, hogy milyen menüvel várják majd a vendégeket:

"Tizenegy disznó, húsz birka, négy tehén lesz levágva, töltött káposztából pedig fejenként kilenc tölteléket számolunk. A vendégeket luxussátrakban szállásoljuk el, hogy a vendégek is lássák, milyen egy farmer élete. Emellett a rajongóimat is nagy szeretettel várom" – mondta.

Gáspár Zsolti sztárfellépőket is szerződtetne a jeles napra, nem is akárkiket: "Szeretném, ha Jennifer Lopez és Enrique Iglesias is eljönne az esküvőmre. Már üzentem nekik, nehogy elvállaljanak más fellépést" – árulta el Zsolti, aki hozzátette, hogy Kasza Tibit szeretné felkérni konferansziénak.

Borítókép: Ripost

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában