ingatlanajánló

2021.07.10. 19:44

Íme a megye legdrágább albérlete!

Békéscsabán téli kertes lakás akár üzlethelyiséggel és garázzsal együtt keresi bérlőjét! Lássuk, mennyibe kerül havonta az izgalmas otthon, és persze azt is, milyen ingatlanban élhetünk ezért!

„Békéscsabán, belvárosi társasház első emeletén lévő 140 m2 alapterületű, téli kertes lakás, az alatta lévő 30 m2-es üzlethelyiség és 15 m2 alapterületű elektromos működtetésű kapuval felszerelt garázs, KIADÓ. A kifogástalan állapotban lévő lakás helyiségei: tágas nappali, 3 szoba, étkező, konyha, közlekedő, káddal és épített zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, külön wc, kamra, 3 erkély és a 26 m2 alapterületű téli kert.

A földszinten található helyiségek (üzlet, garázs, háztartási helyiség) és a lakás közötti átjárást belső lépcsőház biztosítja. Az ingatlan együttes fűtése gáz-cirkó rendszerű, padlón keresztüli hő leadással. Az összesen 190 m2 alapterületű bérlemény elhelyezkedésénél és kialakításánál fogva kiválóan alkalmas orvosi rendelő, egészségügyi szolgáltatás, irodai, valamint kereskedelmi tevékenység folytatására egyaránt. A bérleti díj (lakás, üzlethelyiség, garázs): 350.000 Ft/hó + rezsi. Az egységek külön-külön is bérelhetőek. Az üzlethelyiség bérleti díja 80.000,-Ft/hó+rezsi. [...]”

További részletek a legdrágább megyei albérletről az ingatlanbazar.hu oldalán! Ha pedig ön hirdetne, az Ingatlanbazáron most ingyenesen megteheti! Részletek és kuponkód itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!