INGATLANAJÁNLÓ

2021.10.16. 19:55

A hét ingatlana: mediterrán életérzés Békéscsabán

Egy 160 nm-es, minden igényt kielégítő családi ház keresi-várja új tulajdonosát. Tágas, egybe nyílt terek, színes falak és persze egy gusztusos kert ígérete alapján nagyszerű összejöveteleket tudunk a szóban forgó, eladó házban elképzelni. És Ön?

beol.hu

Mediterrán életérzés csodás kerttel! Meglátni és megszeretni! Békéscsabán, a Körte sorhoz közel eladó egy gyönyörűen kialakított nappali + 4 szobás, 2 fürdőszobás stílusos családi ház, akár 2 generációnak is. Ide csak beköltözni kell! Megspórolja magának a felújítás megpróbáltatásait, ha ezt a házat választja!

Egy szinten helyezkedik el az egy légterű nappali-étkező-konyha, mely a gyönyörű teraszra és kertre nyílik. Továbbá 4 háló, 2 fürdőszoba, gardrób, háztartási helyiség, és nagy kamra könnyíti meg a mindennapjait. Az udvarban található még egy külön nyitott terasz is, illetve melléképület.

Lehetőség van az udvar végében több állásos autóbeálló kialakítására is. Tervek szerint egy garázs került volna kialakításra, amely az utca felől megközelíthető, de helyette itt valósult meg egy szoba fürdő-wc-vel, és egy tárolóval. Ez a 28 m2-es lakótér akár egy másik generációnak biztosíthat önálló, külön bejáratú lakrészt. A ház előtt térkővel burkolt autóbeálló van, mely akár le is fedhető.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!