ingatlanajánló

2021.11.13. 19:52

70 négyzetméteres, barokkos nappali: ilyen egy eladó békéscsabai ház lelke!

Összesen 170 négyzetméternyi kényelem várja új tulajdonosát Békéscsabán. Az ingatlan akár két lakássá is átalakítható, ráadásul a tetőteret még be sem építették. Mi a jelenlegi, extravagáns külső miatt kattintottunk! És Ön?

beol.hu

Békéscsabán, frekventált helyen található a 170 négyzetméter alapterületű nemrég épített és felújított, rendben tartott családi ház, amihez a nappaliból kilépve az udvar felől 55 négyzetméter terasz tartozik.

A díszes, kovácsoltvas kerítésen át jutunk be a két autó számára kialakított, térkővel burkolt kocsibeállón át a parkosított udvarba. A hátsó kapubejáró, és a két lakás közötti utcai bejárati vaskapuk, szintén díszes kovácsolással készültek.

Az ingatlan eredeti tervei alapján a földszinten és a tetőtérben is két-két azonos méretű lakás lett megálmodva, amik egymásnak tükörképei, azonban csak a földszint lett belakva. A tetőtér továbbra is beépíthető.

A földszint jelenlegi használata szerint egybe van nyitva, így az elosztása a következő: egy kisebb bálterem nagyságú és hangulatú világos nappali, melyet ízléses oszlopokkal és az egyik sarkában kiemelt, ívelt lépcsőzetes megoldással díszítettek. A 70m2-es nappali impozáns megjelenését az oszlopokon túl a mennyezeti dekor led világítás és álmennyezet sziget adja, amely több másik helységben is modern megjelenést kölcsönöz.

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!