Matthäus: Neuer nagyon gondatlan volt, amikor elment síelni

Lothar Matthäus kritikával illette a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott kapusát, Manuel Neuert, aki pénteken síelés közben a lábát törte.

Beol.hu

Neuer pénteken törte el a lábát /Fotó: MTI/EPA/

„Megértem, hogy egy játékos ki akar kapcsolódni, ki akarja szellőztetni a fejét és szórakozik. De sípályákon siklani, ahol kevéssé lehet kiszámítani a kockázatot, gondatlanságnak tűnik” – írta az MTI beszámolója szerint német válogatottsági rekorder, korábbi magyar szövetségi kapitány Matthäus.
A szakember hangsúlyozta, nem akarja nagyon bírálni a játékost, de amit tett, olyan volt, „mint a legkeményebb téli körülmények között nyári gumikkal autózni”.

A 61 éves Matthäus úgy fogalmazott: ő maga is a síelés nagy rajongója és tudja, milyen szórakoztató is ez a mozgásforma, de azzal is tisztában van, hogy minden pályán meg lehet sérülni. Neuer a világbajnoki kiesés után síeléssel kapcsolódott ki és eltörte a lábát. A saját prognózisa szerint a baleset miatt a mostani szezonban már nem léphet pályára.

„Manuel Neuert senki sem tudja pótolni” - jelentette ki Lothar Matthäus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!