Brazíliát tartja a legnagyobb esélyesnek a békéscsabai polgármester

Futballszeretőként nyomon követi a katari labdarúgó-világbajnokság küzdelmeit Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, főleg a késő délutáni, esti mérkőzésekbe tud belepillantani. Kiemelte: nagy bánatára nem jutott ki sem a magyar, sem az olasz válogatott a seregszemlére a selejtezőket követően. Ezért most Szerbia együttesének szurkol a két Juventus-játékos, Vlahović és Kostić miatt.

L. B.

Szarvas Péter a két Juventus-játékos, Vlahović és Kostić miatt a szerbeknek szurkol

Forrás: Magyar Nemzet

 

– Az eddig lejátszott találkozók alapján Brazília, Franciaország és Portugália mutatta a legjobb formát, és szerintem ezen válogatottak közül kerül ki a végső győztes, de nem tartom esélytelennek Angliát sem – folytatta a városvezető. Mint mondta, az Európán kívüli világbajnokságokon jellemzően nem európai csapatok diadalmaskodnak, ezért szerinte Brazília a legnagyobb esélyes.

– Eddig kevés igazán jó meccset láttam – tette hozzá Szarvas Péter. Úgy véli, kiválóan megszervezett, erős védelmek néznek szembe jó csatárokkal. Szerinte sok gyönyörű gól született az eddigi mérkőzéseken, amelyek szerepelni fognak majd az év végi összefoglalókban is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!