Linamar-Békéscsabai RSE

1 hónapja
A mezőny egyik legerősebb együttesével, az olasz Imoco Volley Conegliano csapatával találkozik a Linamar-Békéscsabai RSE a Bajnokok Ligája őszi selejtezőjében — derült ki az Európai Röplabda Szövetség luxemburgi központjában megtartott szerdai sorsoláson.
1 hónapja
Szakmáry Gréta, a Linamar-Békéscsabai RSE és a magyar női válogatott ütőjátékosa a következő szezonban a német bajnok SSC Palmberg Schwerinben folytatja pályafutását.
2 hónapja
A minap meghirdetett új koncepcióról, a jövő évi játékoskeretről és a Békéscsabai Röplabda Akadémiáról is szó esett kedden azon a sajtóbeszélgetésen, melyet a Békéscsabai RSE vezetői tartottak a klub székhelyén.
2 hónapja
BEOL
A saját nevelésű fiatal ütő a következő két évben is a Békéscsabai Röplabda SE játékosa lesz.
2 hónapja
Gajdács Pál
A héten alaposan felpörögtek az események a négyszeres magyar bajnok Linamar-Békéscsabai RSE életében. A menedzsment bejelentette a klubtörténet legsikeresebb edzője, Szasa Nedeljkovics távozását és a női szövetségi kapitány, az olasz Alberto Salomoni és két fiatal tehetség érkezését.
2 hónapja
BEOL
Újabb tehetséges fiatal játékos szerződtetését jelentette be a Linamar - Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. Szedmák Réka a Vasasból érkezik két évre a bajnoki címvédőhöz.
2 hónapja
BEOL
Magyarország egyik legtehetségesebb fiatal játékosával bővült a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE játékoskerete, hiszen Petőváry Panni aláírta 1+1 évre szóló szerződését a bajnoki címvédőhöz.

Legolvasottabb

1
És akkor Gyomaendrődöt elmosta az eső
2
Olajtartályok gyulladtak ki Ecsegfalván, kilenc város tűzoltói oltották a lángokat
3
Autók törtek Békésnél, szalagkorlátnak vágódott az egyik
4
Bombariadó miatt szállítottak le minden utast a nemzetközi IC-ről
5
Kapás nélküli éjszaka után hatalmas ponty a horgon
A malomban
Drágul a liszt augusztustól
Harmincmilliárd forintnyi plusz / 11 perce
Németország százmillió euróval többet ad Moszul újjáépítésére
A segélyt a víz- és áramellátás megteremtésére, lakások építésére és orvosi ellátásra szánják.
Gyász
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Máté Edit békéscsabai lakos 63 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2017. július 28-án 14 órakor lesz a békéscsabai Ligeti temetőben. A gyászoló család
"Értünk éltél, bennünket szerettél, Legyen a föld olyan könnyű neked, Amilyen nehéz az élet nélküled." GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Szebegyinszki Pálné szül. Kondacs Zsuzsanna Kétsoprony, Fucik u. 13. szám alatti lakos életének 80. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után, 2017. július 11-én elhunyt. Drága édesanyánkat 2017. július 28-án 14 órakor kísérjük utolsó útjára a kétsopronyi temetőben. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy Botyánszki Pál békéscsabai lakos 2017. július 19-én, 80 éves korában hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése 2017. július 27-én 10 órakor lesz a békéscsabai Szarvasi úti katolikus temetőben. A gyászoló család
"Az édesanyák nem halnak meg, Csak fáradt szívük pihenni tér." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Lindenberger Lászlóné szül. Bányai Mária békéscsabai lakos életének 87. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. július 26-án 12 óra 30 perckor lesz a békéscsabai Vasúti temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy özv. Markó Jánosné szül. Varga Éva (DÉMÁSZ nyugdíjas) Újkígyós, Kiss u. 10. ( volt Mezőmegyeri )alatti lakos, 2017. július 8 - án, 85 éves korában elhunyt.Temetése, 2017. július 27-én, csütörtökön, 15.00. órakor lesz a Mezőmegyeri Evangélikus temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak akik utolsó útján elkísérik fájdalmunkban osztoznak. a Gyászoló család.
elúszott a továbbjutás / 9 órája
Nem bírtak Kanadával a magyar lányok
szépen csillog / 10 órája
Második lett a férfi kardcsapat
bankók / 10 órája
Elsejétől nem fogadják el a kétezreseket és az ötezreseket
Gyógyíthatatlan / 10 órája
Vége a Charlie Gard drámának – Lekapcsolják a kisfiút a gépekről
gyerekjáték / 11 órája
Egy testhosszal a világ előtt
Lelkiző / 11 órája
Ön mindent ráhagy a párjára? Most kiderül!