B(eo)LOG

2007.08.08. 14:57

Nefürgyéle

Lassan egy ország találgatja, hogy a Nefürgyéle címmel elhíresült prosti-ügyfél párbeszéd vajon valódi-e, vagy csupán néhány tréfás kedvű hangmérnök csinál hülyét belőlünk. De nem is ez a lényeg: a tavasz-nyár első számú folklórkincse mindenkit meghódított, s aki nem ismeri, annak most pótoljuk a lemaradást. Csak tizennyolc éven felülieknek!

Korbely Gyuri (de nem az :))

Először vala a klasszikus párbeszéd, melyben Gyuri kifejti, hogy elsősorban az orális szexet kedveli, annak is a piszkosabb változatát.

Az alig másfél megás hangfájl önálló életre kel, bluetooth segítségével mobilról mobilra vándorol, e-mailhez csatolva naponta több is érkezik. S mire elérkezik a fesztiválszezon, a több ezres tömegek Hegyalján, EFOTT-on, Szigeten nemzedéki jelszóként üvöltik: Nefürgyéle, akárcsak néhány évvel ezelőtt a Gerappát.

Természetesen a vicceskedvű mixmesterek sem pihentek, rövidesen megszületett a városi folklór első alkotása e témakörben, in da house.

 

Majd egy másik, kissé rockos, dzsesszes, country-s fílinggel:

 

A videóklipszakma sem pihen, a YouTube ontja a jobbnál jobb kisfilmeket, íme az egyik legkiforrottabb.

 

És persze a civil tartalom jegyében ne feledkezzünk meg a net névtelen harcosairól, akik legényszobájukban, videókamerával felszerelkezve, Gyurcsány Fletó Ferenc babérjaira törve rögzítik sajátos rítustáncukat Magyarország első számú bunkója, Gyuri tiszteletére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!