BEOL-Parti

2004.12.05. 11:30

Underdark (Békéscsaba)

BEOL

Az Underdark zenekar Békéscsabán alakult 2002 őszén. Az alapító tagok (Bencsik János és Caimacan Dávid) a Szendrey-Karper László Gitárzenekar tagjai voltak, emellett Varga Zsolt tanítványai voltak, csakúgy, mint a később csatlakozott Szabó Dániel. A zenekar Tóth János dobossal és Farkas Gábor basszusgitárossal vált teljessé. Ekkor 3 szólógitáros felállással játszottuk kedvenc dalainkat, olyan előadóktól, mint a Metallica, Iron Maiden, Iced Earth és Nevermore.

Tagcserék után (Bencsik János énekes/gitáros helyét Szöllősi Dániel foglalta el a mikrofon mögött, Tóth János dobost Gál Attila váltotta) 2004 márciusában a békéscsabai Song-Song stúdióban vettük fel 4 számos demónkat, amely a Mélysötét címet viseli, és a 3 saját dal (Mélysötét, Fekete lélek és A Hollókirály harmadnapja) mellett a Nevermore együttes Believe In Nothing című dalát tartalmazza. Saját dalaink a tengerentúli power metal zenekarok stílusához állnak közel. Igyekszünk minél többet koncertezni a megyében és megyén kívül is. Jelenlegi felállásunk: Szöllősi Dániel - ének/ritmusgitár,Szabó Dániel - szólógitár/vokál,Farkas Gábor - basszusgitár/vokál, Szilágyi Attila - dob. Dalaink egy része a www.diaksziget.com/underdark címről letölthető!

Hallgatsd meg őket:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!