Békés megye

2021.01.09. 18:12

Mutatjuk a lányokat, akik bejutottak a Tündérszépek első fordulójába

Lerántjuk a leplet, az alábbi Békés megyei lányok lehetőséget kapnak, hogy valóra váltsák álmaikat a Tündérszépek versenyén. Csatlakozz hozzájuk te is!

T.N.

Folyamatosan zajlik a Tündérszépek nevű szépségversenyünkre jelentkező lányok előzsűrizése, amelynek során már elkezdtük válogatni azon lányokat, akiket fotózásra hívunk. Így most egy csokornyi szépség került fel a radarunkra. Nézd meg tehát, kik kaptak már meghívót, és ne feledd: még te is jelentkezhetsz, ha közéjük szeretnél kerülni!

A dobozi Lakatos Bernadett jelentkezése elnyerte a zsűrink tetszését, így őt is meghívtuk a fotózásunkra.

Oláh Zsuzsanna Békésből adta be pályázatát a szépségversenyünkre, hamarosan őt is lencsevégre kapjuk.

Ökrös Melissza Orosházáról jelentkezett, neki is megadjuk a lehetőséget, hogy Imre György kamerája elé álljon nemsokára.

Tízmillió forint összdíjazás, egyéves autóhasználat és modellszerződés, tévés show-műsor, új lehetőségek, országos ismertség, élmények, dicsőség – ez mind-mind a Tündérszépekre vár, nem csoda, hogy már egyre gyűlnek a jelentkezések az első, megyei fordulóra.

A Tündérszépek versenyünk győzelme felé az első lépés, hogy a gyönyörűségek

Saját portfólióval is lehet nevezni, de akkor sem kell lemondani a versenyről, ha nincs saját képsorozatod, hiszen ingyenesen elkészítjük portfóliódat.

Egyúttal itt is arra buzdítunk minden hölgyet, hogy jelentkezzen a mostani megmérettetésre, vagy buzdítsa erre ismerősét. Bizonyítsuk be, hogy a Békés megyei lányok a legszebbek az országban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!