Sport

2016.09.25. 15:20

Megszerezte első győzelmét az Előre II. az NB III-ban

A hazaiak tipikus egygólos mérkőzésen tartották otthon a három pontot, amihez persze kellettek a gyulai támadók is, akik számos helyzetet hagytak ki a találkozón.

BEOL

Békéscsaba 1912 Előre II.—Várfürdő-Gyulai Termál FC 1—0 (0—0)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Békéscsaba, 150 néző. V.: Csontos D. Békéscsaba: Máthé — Szajkó (Vozár), Huszár, Kmetykó, Babinyecz — Beszterczei, Balog Zs., Mácsai, Kálmán — Tóth D., Bozsó (Konyecsni). Edző: Szenti Zoltán. Gyula: Harman — Bogdán, Kerekes, Szabó Cs., Zámbori — Okos, Polonio-Guerreiro, Sipos, Nagy G. (Katona) — Styecz (Kormos), Balogh M. Vezetőedző: Őze Tibor.

A vasárnapi matinén az első félidő kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, a Gyula kezdeményezett valamivel többet. Két komolyabb lehetőség is adódott a fürdővárosi Styecz előtt, de a támadó nem tudta bevenni Máthé kapuját.

Szünet után mindkét fél nagy hibaszázalékkal játszott, de valamivel ekkor is a vendégek mutatkoztak aktívabbnak. Hiába volt kezükben az irányítás, mert adódó helyzeteikkel nem tudtak mit kezdeni, a 85. percben viszont a csereként beállt Konyecsni eldöntötte a három pont sorsát. A csabai támadó a jobb oldalon kapott egy labdát, az alapvonal mellől cselezte be magát a tizenhatoson belülre, és 13 méterről ballal a rövid sarokba helyezett, 1—0.

Jó: Máthé (a mezőny legjobbja), Huszár, Kmetykó, Konyecsni, Beszterczei, Balog Zs., ill. Kerekes, Okos. G.: Konyecsni a 85. percben.

Szenti Zoltán: — Amit a sors az utóbbi pár héten elvett tőlünk, abból most visszaadott valamit. Példaértékű, ahogy a csapat mentálisan hozzáállt ehhez a mérkőzéshez, ez hozta meg a sikert, amihez gratulálok a fiúknak!
Őze Tibor: — Visszaköszöntek az eddigi hibáink, ennek ellenére nem vesztettük volna el a mérkőzést, ha egyenlő feltételek mellett játszunk. A gól szabálytalan volt, nekünk ellenben nem adták meg egy szabályos találatunkat. Az elfogult játékvezetés ellenére nyerhettünk volna, amennyiben csak az „ajtó-ablak” helyzeteinket berúgjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!