Sport

2015.05.09. 20:44

Biztató kezdés után szétesett az Orosháza

Kiegyenlített első félidő után a gólratörőbb, szervezettebb Videoton II. eldöntötte a mérkőzést.

BEOL

Orosháza FC–Videoton FC II. 0–4 (0–0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 50 néző. V.: Ducsai. Orosháza: Bordás D. – Gulyás, Makra, Szabó N., Sajti – Bozsóki (Szűcs D.), Kerekes I. – Styecz, Nikolics (Balázs), Füredi (Libor) – Ferenczi. Játékos-edző: Makra Zsolt.

Videoton II.: Gyánó – Baksa, Bognár, Dobsa, Király – Kocsis G. – Cseszneki (Paudits), Barcsay, Ács – Havasi (Vincze), Géresi (Vallejos). Edző: Bíró Imre.
Bátran kezdtek a hazaiak. Az első tíz percben két szöglet jelezte, hogy az OFC győzelemre tör, mert csak a három pont adhat esélyt számukra a bennmaradásra. Az idő múlásával kiegyenlítetté vált a játék, a labda többnyire a két tizenhatos között pattogott. A 27. perc hozta el a találkozó első kapura lövését, ekkor Havasi lőtt 22 m-ről a léc fölé.

A második játékrész vendégtámadásokkal kezdődött. A 62. percben Barcsay tört be a tizenhatoson belülre, és 6 m-ről kilőtte a rövid sarkot, 0–1. A kapott gól után kitámadtak a hazaiak, amit könyörtelenül megbosszult a „kis Vidi”. A 84. percben szöglet után ide-oda pattogott a labda az OFC tizenhatosán belül, végül a csereként beállt Paudits 12 m-ről a kapu közepébe bombázta a labdát, 0–2. A 87. percben Havasi lépett ki középen, a teljesen széteső védelem asszisztálása mellett, és gurított 14 m-ről a hálóba, 0–3.

Az utolsó pillanatokban Paudits adta meg a kegyelemdöfést, aki átemelte a labdát Bordás feje fölött, beállítva ezzel a végeredményt, 0–4.

G.: Barcsay a 62., Paudits a 84., a 90., Havasi a 87. percben. Jó: Szabó N., Kerekes, ill. Kocsis, Barcsay, Paudits, Ács.

Makra Zsolt: – Biztató volt az első félidő, de a kapott gól után szétestünk.
Dvéri Zsolt, másodedző: – Az első félidő alapján nem gondoltam, hogy ilyen arányban győzünk, de szünet után feljavult a csapatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!