Sport

2015.05.23. 21:56

A hajrában kapott ki az Orosháza FC

Nagy helyzet maradt ki rögtön a meccs elején az orosháziak előtt.

BEOL

SZEOL SC–Orosháza FC 1–0 (0–0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Szeged, 150 néző. Vezette: Berger. Szeged: Leindler – Kormányos, Dlusztus, Bjedov, Forró – Puskás, Ngalle (Varga R.), Buzási, Végh – Bata (Busa), Beretka. Edző: Tóth Ákos. Orosháza: Bordás D. – Gulyás, Kerekes I., Makra, Szabó N. – Szűcs, Füredi – Styecz, Ferenczi, Sajti (Juhász N..) – Nikolics. Játékos-edző: Makra Zsolt.

G.: Buzási (81.).

Makra szögletét Nikolics fejelhette meglehetősen tiszta helyzetben kapura, de a labda fölé szállt! A folytatásban a hazaiak irányították a mérkőzést, Bordás kapunak többször kellett játékba avatkoznia – a legnagyobbat Kormányos bombájánál védte a 26. percben –, a másik oldalon pedig Styecz jelentett kétszer is komoly veszélyt Leindler kapujára.

Szünet után sem változott jelentősen a játék. A Tisza-partiak nagy erőkkel támadtak, a vendégek jól védekeztek és kontrából próbáltak eredményt elérni. A 73. percben Styecz lépett ki egy remek labdával, kicselezte védőjét, de 18 méterről pontatlanul célzott. A másik oldalon a 81. perc hozta meg az áttörést, amikor Puskás balösszekötőbe ívelt szabadrúgását Dlusztus bólintotta középre, ahol Buzási az ötösről egyből fejelt a jobb sarokba, 1–0.

G.: Buzási  a 81. percben. Jó: Bjedov, Dlusztus, Beretka, ill. Bordás D., Szabó N.

Tóth Ákos: – Nehéz volt feltörni a szervezetten és fegyelmezetten védekező Orosháza védelmét, de végül egy pontrúgással szerencsére sikerült.
Makra Zsolt: – Ma is gyarapítottuk a pontrúgásból kapott góljaink számát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!