Sport

2015.02.05. 10:01

Magabiztosan győztek a megyei NB III-as csapatok

A jól küzdő sárrétiek ellen az NB III-as hazaiak magabiztosan szerezték meg a győzelmet.

BEOL

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Szeghalom 4—2 (0—0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 50 néző. V.: Krisán. Gyula: Harman (Nagy B.) — Vincze (Nagy S.), Bagyinszki, Wéber, Pataki (Kristóf) — Okos, Sipos, Barna (Gyevi-Nagy), Nagy G. (Bozó) — Furár (Reszelő), Laurinyecz Á. Edző: Szekeres Lajos.

A gyulaiaknál pályára lépett a két próbajátékos, a korábbi Békéscsaba Előre védő, Pataki Zsolt, valamint a szarvasi támadó Furár Róbert, de sorsukról csak később várható döntés. G.: Okos 2, Sipos, Laurinyecz Á., ill. Boruzs J., Mészáros.

Orosháza FC—Tápé 3—0 (1—0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Orosháza. V.: Simon. Orosháza, I. félidő: Könyves — Vozár, Tóth I., Makra, Szabó N. — Bozsóki, Füredi — Styecz, Szélpál, Végh — Nikolics. II. félidő: Bordás D. — Vozár, Gulyás, Makra, Péchy — Szűcs D., Bozsóki — Fülöp, Libor, Styecz — Füredi. Játékos-edző: Makra Zsolt.

Gyorsan vezetést szerzett az NB III-as hazai együttes, hiszen a 2. percben Styecz a fekvő kapusról kicsorgó labdát 8 méterről az üres kapuba gurította.

A 62. percben Fülöp 20 méterről szabadrúgásból remekül lőtt a jobb felső sarokba. A 90. percben alakult ki a végeredmény. Fülöp szögletét Styecz fejelte az ötösről a vendégek kapujának jobb alsó sarkába.

A masszív, végig fegyelmezetten védekező, a Csongrád megyei I. osztályban az őszi idény után második helyen álló Tápé remek edzőpartnernek bizonyult az orosháziak számára. Az OFC a gyorsan szerzett vezető találat után végig mezőnyfölényben játszott, de a helyzetkihasználáson van még mit javítani.

Az orosháziak szombaton 11 órakor Gyulán, a Grosics Akadémia pályáján az NB II-es Szeged 2011 ellen lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!