Sport

2014.10.26. 16:32

Súlyos vereség az Orosháza FC-nek

Idegesen, kapkodva játszott az Orosháza, aminek egyenes következménye lett az újabb gól, amit büntetőből ért el a fehérvári csapat.

BEOL

Videoton FC II.—Orosháza FC 4—0 (2—0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Székesfehérvár, 100 néző. V.: Berényi. Orosháza: Bordás D. — Szabó N., Tóth I., Makra, Medvegy — Bozsóki, Ferenczi (Fülöp) — Juhász N., Huszár (Füredi), Styecz — Szélpál. Edző: Kvasznovszky József.

A hazaiak már a 6. percben betaláltak. Ezután idegesen, kapkodva játszott az Orosháza, aminek egyenes következménye lett az újabb gól, amit büntetőből ért el a fehérvári csapat. A vendégeknek a folytatásban sem ízlett a fehérvári fiatalok sokmozgásos, fegyelmezett rövidpasszos játéka. Akadtak komoly helyzeteik, azonban Gábor kapus bravúrjai megmentették a góltól a vendéglátókat.

Szünet után két veszélyes orosházi lehetőség is kimaradt, amit újabb góllal büntettek a fehérváriak. Az 57. percben Dobsa gurított estében a vendégek kapujába. Tetézte az OFC baját, hogy a Baksa ellen csúnyán szabálytalankodó Juhász Norbertet kiállította a játékvezető. A 70. percben egy hazai kontra végén megszerezte negyedik gólját a Videoton II. A maradék időben mindkét együttes a mérkőzés végét várta.

A súlyos vereségre nincs magyarázat, az előző héten hazai pályán a sereghajtó Maglódot se tudta legyőzni az Orosháza FC, most pedig az eddig mindössze két győzemmel álló, 15. helyezett Videoton II.-től kapott ki négy góllal. A héten rendezni kell a sorokat a csapat házatáján, mert különben nagy bajba kerülhet a korábban az NB II-ben szerepelt együttes. 
Kiállítva: Juhász N. (felrúgta ellenfelét) a 60. percben. G.: Ács a 6., Havasi (11-esből) a 28., Dobsa az 57., Cseszneki a 70. percben. Jó: Ács, Sejben, Géresi, ill. Szabó N., Bozsóki.

Bíró Imre: — Szervezett, agresszív csapat ellen sikerült ilyen arányban nyerni.
Kvasznovszky József: — A rendkívül gyenge teljesítmény miatt remélem, nem csak én szégyellem magam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!