Sport

2010.04.20. 08:07

Labdarúgás: Pásztor váltja Belvont az Előre SE kispadján

Április 20-ával Pásztor József váltja Belvon Attilát a tavaszi idényben gyengén szereplő Békéscsaba 1912 Előre SE kispadján.

v. l.

A Békéscsaba 1912 Előre SE elnöksége hétfő esti ülésén megállapította, hogy a tavaszi idényben mutatott gyenge játék a megtett erőfeszítések, így a többi között az ösztönző, tényfeltáró beszélgetések, büntetések valamint premizálás ellenére nem mutatott javulást, ráadásul a csapat a kieső zóna közvetlen közelébe sodródott, ezért az alábbi határozatot hozta.

Az elnökség felmentette a munkavégzés alól Belvon Attila vezetőedzőt és segítőjét, azzal, hogy nem csak az ő felelősségük a csapat gyenge szereplése, az a játékosokkal közös.

Az egyesület elnöksége április 20-ai határidővel Pásztor Józsefet bízza meg a vezetőedzői feladatokkal, azt a célt tűzve ki Békéscsaba labdarúgásának legsikeresebb korszakában mind játékosként, mind edzőként aktívan részt vevő edző számára, hogy biztosan tartsa bent a csapatot a másodosztályú bajnokságban. Az elnökség bízik abban, hogy ez a változás pozitív irányú hatást vált ki a játékosokból és a bajnokság hátralévő mérkőzésein végre valós tudásuknak megfelelően tudnak teljesíteni.

Belvon Attila a közeljövőben beinduló, az Előre 1912 SE keretein belül működő új utánpótlás focisulinak lesz a szakágvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!