Sport

2010.03.26. 15:07

NB II-es és NB III-as várakozások

A hétvégén folytatódik az NB II-es és NB III-as labdarúgó-bajnokság küzdelemsorozata.

BEOL

A Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE az NB II-es bajnokság tavaszi negyedik fordulójában szombaton 15 órakor a sereghajtó Baktalórántházához látogat. 

Belvon Attila, a békéscsabaiak vezetőedzője így vélekedik az esélyekről: — Egy gondolat erejéig még visszakanyarodnék a Cegléd elleni mérkőzéshez, amelyen egy tizenegyes gyanús esetben nem ítélt számunkra semmit a játékvezető. Sajnos ezen a találkozón két játékosunk is súlyosan megsérült, Balog Marcell részleges bokaszalag-szakadást, Bernáth Péter kézközépcsont-törést szenvedett.

A Baktalórántháza már gyakorlatilag kiesett, így ők ellenünk felszabadultan léphetnek pályára, nem lesz nyomás a labdarúgóikon. Mindezek ismeretében nagyon nehéz mérkőzésre számítok, amelyen győznünk kell, mivel az előzetesen tervezetthez képest három ponttal vagyunk elmaradva. A héten a sok sérülés miatt két fiatal, Szigeti Balázs jobb oldali védő és Bagó Tamás velünk készült, s ha szükség lesz rájuk, elutaznak velünk a szabolcsi városba. 

A békéscsabaiak várható összeállítása: Máthé — Dócza, Csiszár, Rubus, Horváth T. — Kovács T., Pozsár, Bakró, Ursz — Berki, Balázs. A kispadon Tóth Z. (kapus), Borbély, Cseke, Bagyinszki és Makra ülhetnek. A lila-fehéreknél Zelenyánszki műtét után lábadozik, Makra, Cseke és Bagyinszki sérüléssel bajlódik.

A labdarúgó NB III-ban szombaton 16.00 órakor a Battonyai TK a Kecskeméti TE II. csapatát fogadja, az Orosháza FC a Százhalombatta otthonában lép pályára. Vasárnap 16.00 órakor a Várfürdő-Gyulai Termál FC együttese Hódmezővásárhelyre látogat.

Mákos Árpád, a battonyaiak edzője elmondta, mivel két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így szeretnének felzárkózni a tabellán, ehhez az NB I-es Kecskemét jó erőkből álló tartalékcsapatát le kell győzniük. A tervezett csapat: Schvarcz — Boros, Nagy Attila, Titca, Bozsár — Nagy András, Laurinyecz, Werle — Ács, Trif, Fritea. Bevetésre készen: Krébesz (kapus), Roczkó, Simon, Süli, Varga P., Czira. A battonyaiaknál Fekete Z. műtét előtt áll, Gradinariu lábadozik.

Kvasznovszky József, az orosháziak szakvezetője elmondta, a gondok ellenére győzni mennek Százhalombattára. A várható összeállítás: Molnár T. — Szűcs D. vagy Varga F., Futaki, Balogh M., Szabó N. — Juhász N., Retek, Mike, Kerepeczki — Lupsa vagy Pálinkó, Buza. A kispadon a kimaradók, valamint Bordás (kapus), Rónyai, Pardi, Lovas ülnek. Az orosháziaknál Szabó T. és Gácsi sérült, Baranyai eltiltását tölti.

Lóczi István, a gyulai csapat edzője győzelmet vár Hódmezővásárhelyen. A tervezett csapat: Harman — Bagi, Szenti, Brlázs, Valentényi vagy Nagy G. — Okos, Sajben, Bálint, Mogyoróssy — Balogh G., Bíró vagy Polczer. Bevetésre készen a kimaradók, valamint Kovács A. (kapus), Miklya, Bozsó, Rostás P. A gyulaiaknál nincs sérült és eltiltott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!