Sport

2009.02.28. 18:44

Böczögő Dorina sérülten is országos bajnok

Továbbra sem javul Böczögő Dorina alkarja. Az orvosok gyanakodtak már ínhüvely-, de csonthártyagyulladásra is. A Torna Club Békéscsaba válogatott tornásznője a szombati budapesti országos szerbajnokságon ennek ellenére egyszerűsített gyakorlatokkal ugyan, de egy szeren elindult és nyert is. Ha gerendán bevállalja a rundel dupla szaltót, öt tizeddel erősebb pontszámot kap.

G. P.

— Mindenképpen szeretnék utazni az Európa-bajnokságra, de nem tudom, hogyan gyógyul a kezem. Az szinte biztos, hogy négy szeren nem tudok elindulni, de nagyon szeretnék ugrással ott lenni — nyilatkozta Böczögő Dorina.

Klubtársa, Kékegyi Adrienn tavalyi leállása után először indult versenyen. Ugrásban és gerendán is hibátlan gyakorlatot mutatott be és Draskóczi Imre szövetségi kapitány kijelentette, hogy számít rá a válogatott keretben.

Nagy visszatérő Lónai Hajnalka is, aki komoly sérülését követően tért vissza a torna világába. Nem hibázott ő sem, bár dobogóra nem tudott fellépni.

Országos szerbajnokság. Felnőttek. Ugrás: 5. Kékegyi Adrienn 12,450. Gerenda: 1. Böczögő Dorina 13,700, 5. Kékegyi Adrienn 12,000. Juniorok. Gerenda: 4. Lónai Hajnalka 12,300.

Ezek is érdekelhetik