Sport

2008.01.31. 19:10

Károlyi Csilla az év sportolója a Beol.hu olvasói szerint - különdíj a jutalma

A Békés Megyei Hírlapban a mintegy nyolcvanfős sportvezetőkből, sporttámogatókból és a médiában dolgozó újságírókból álló grémium szavazatai alapján alakult ki az év sportolója sorrend. Most első ízben hívtuk olvasóinkat: voksoljanak a Beol.hu-n keresztül, önök hogyan látják, ki volt tavaly a legjobb?

BEOL

Végül egy vitáktól sem mentes két hét után tegnap lezárult a szavazás az év sportolóira a Beolon is, ahol ötven Békés megyei sportolóra, csapatra lehetett szavazni. A két hét alatt sokszor nyomták a jelölés után az enter gombot, amely alapján a következő sorrend alakult ki (az élboly):

1. Károlyi Csilla, búvárúszó (Eötvös DPSE Orosháza) 1218 szavazat, 2. Böczögő Dorina, tornász (Békéscsabai Torna Club) 1148, 3. Berke Loránd, erőemelő (Marvel Team, Vésztő) 686, 4. Hanicz Nelly, karatézó (Békéscsabai Lakótelepi SE) 198, 5. Baji Balázs, atléta (Békéscsabai AC) 164, 6. Debreczeni Dezső, karatézó (Békéscsabai Lakótelepi SE) 88, 7. Gregor László, atléta (Békéscsabai AC) 80, 8. Pribojszki Kata, karatézó (Békéscsabai Lakótelepi SE) 74, 9. Dombvári Bence, kajak-kenu (Szarvasi Kajak-Kenu Klub) 69, 10. Guti Gábor, sárkányrepülő (Békéscsaba) 47.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!