Tóth Dóra

2019.11.25. 08:59

Csajos készülődés a buliba

Szinte mindenki emlékszik arra, hogy milyen érzés egy nagyobb partin, diszkóban történő megjelenés előtt izgalomtól telve készülődni.

Szegedi Kis István Református Gimnázium

Egész nap képesek vagyunk azon aggodalmaskodni, hogy a szekrényben található 10-20 ruha közül melyik lesz az igazi. Figyelemmel kísérjük az időjárást, és lázasan szervezzük, hogy mikor és hol kezdünk el készülődni a barátnőkkel. Közben folyton azon jár az agyunk, hogy szoknyát, ruhát, farmernadrágot, kivágott felsőt, haspólót vagy egy csillogós toppot vegyünk fel, illetve a magassarkú cipő vagy a lapos lesz-e ideális a programhoz.

Aztán elérkezik a délutáni készülődés, a körömfestés, a fürdés, hajmosás, az arcpakolások és a szemöldökszedés, majd órákig tartó ruhapróbálgatás után nekikezdünk a sminkünknek, és a hajkoronánk elkészítéséhez. Miután kész lettünk mindennel, természetesen nem hiányozhatnak a képek sem. Megkeressünk a legjobb helyet a fotó elkészítéséhez, majd percekig válogatjuk hogy melyik lett a legjobb, amit feltöltünk az Instagram-ra és a Facebook-ra. Persze nem hiányozhat a kép mellől a #csajok #bulizás #készülődés felirat. Majd elindulunk a buliba, ahol szintén képeket készítünk magunkról, az italunkról, koktélunkról. Mi lányok már csak ilyenek vagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!