Katona Jázmin

2019.11.28. 17:18

Magyarország leghosszabb bobpályáján jártam

Az őszi szünetben szinte minden évben ellátogatok valamilyen hegyvidékre a családommal. Szeretünk együtt túrázni, helyi érdekességeket megtekinteni, vagy kipróbálni új dolgokat. Idén, az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a határ közelében jártunk, Sátoraljaújhely környékén volt a szállásunk. Minden nap elmentünk azonban valahova, hogy minél több programot csinálhassunk.

Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium

Az utolsó előtti napon a Zemplén Kalandpark volt az úti cél. Sajnos eléggé szeles volt az időjárás, de attól még a libegő, és ami a legfontosabb, a bob is működött. Az előbbiből gyönyörű volt a kilátás, amikor pedig felértünk, körbenéztünk a kilátóban. Ezután következhetett a számomra legizgalmasabb program, kipróbálhattam Magyarország leghosszabb bobpályáját.

Valóban nagyon hosszú volt, és sajnos az első körben elég lassan mentem, de a második csúszásnál beleadtam mindent, és hasítottunk a testvéremmel. A bobpálya biztonságos volt, a jármű pedig kényelmes. Fantasztikus élmény volt. A kirándulást végül lezártuk egy-egy kürtöskaláccsal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!