PR

2018.10.31. 09:19

GYULÁN két fővárosi produkció!

 

Mi muzsikus lelkek, Gyere, te nímand!, Van a Bajza ucca sarkán egy kis palota, Látta-e már Budapestet éjjel, Éjjel az omnibusz tetején.

Zerkovitz Béla és Szilágyi László klasszikus operettjének, a Csókos asszonynak a betétdalai szólalnak meg december 13-án a gyulai művelődési központban. S ha a dalcímek nem jelentenek elég jó ajánlást, a címlapon szereplő nevek biztosan meggyőzik, hogy érdemes a helyi színházon kívül más produkciót is megnézni: Csengeri Attila, Czető Roland, Bodrogi Attila, Egri László, Sáfár Anikó, Tunyogi Bernadett, Cseke Katinka, Harsányi Gábor, Faragó András lép fel a produkcióban.

Hasonlóan parádés a szereposztása Topolcsányi Laura: Szellem a spájzban című vígjátékának, ami november 13-án kerül Gyulán színpadra. Az előadásban – melyben a szálak a szellemek és az élők síkján párhuzamosan futnak – Sztárek Andrea, Szabó Sipos Barnabás, Győri Péter, Détár Enikő, Nyírő Bea, Nagy Gábor és Topolcsányi Laura alakítása biztosítja a néző számára a könnyfakasztó derűt és a rekeszizmok folyamatos igénybevételét.

A fővárosba utazás (kétszáz kilométere) helyett legfeljebb néhány tíz kilométerre az élmény.

Az előadásokról további részletek a gyulakult.hu oldalon. A november többi gyulai programját (a kiállítóhelyek kínálatait is) érdemes megnézni ide kattintva.

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában