szponzorált tartalom

2019.04.30. 09:35

Anyák napi Kovács Kati koncerttel készül a Csabagyöngye

Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője szimfonikus zenekarral lép színpadra május 7-én.

Kovács Kati az 1965-ös Ki mit tud? óta megkerülhetetlen szereplője a hazai könnyűzenei életnek. Egyedülálló énekhangjának a műfaji korlátok sem szabnak határt; otthonosan mozog a rock, jazz, beat, funk, blues, soul, rock and roll, tánczene, operett vagy akár az opera világában.

50 év alatt több mint 500 dalt énekelt, nincs olyan felnőtt ma Magyarországon, aki ne tudna betéve legalább egy tucat Kovács Kati dalt. Generációk nőttek fel a dalain, szüleink, nagyszüleink csillogó szemekkel emlékeznek vissza fiatalságukra, amikor talán épp az Ő koncertjén szövődött közöttük szerelem. Az örökifjú énekesnő nemrég töltötte be 74. születésnapját így értelemszerűen az idei év egy kerek jubileum jegyében telik mind számára, mind a ma is népes rajongótáborának.

A nagyszabású koncerten Anyák napja alkalmából kalauzolja a hallgatóságot e gazdag, páratlan életmű sokszínű világába, május 7-én 19 órától a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában