Hirdetés

2024.03.13. 10:32

Tavasz a Megújulás és Adományozás Jegyében: A Plazma Center Márciusi Akciói

A tavasz új kezdeteket hoz, és a békéscsabai Plazma Center is izgalmas lehetőségekkel várja a régi és új plazmaadókat, hogy közösen tegyünk valami jót, miközben fantasztikus jutalmak várnak rátok. Nézzük, milyen különleges akciókkal készültünk nektek ebben a hónapban!

PR cikk

Utazás a Horvát Tengerpartra

Az első és talán legizgalmasabb hírünk, hogy egy lenyűgöző nyereményjáték keretében egy két főre szóló, 4 napos, 3 éjszakás körutazást sorsolunk ki, amely Horvátország gyönyörű Isztriai tengerpartjára visz el benneteket. Ez a csodálatos buszos utazás félpanziós ellátást tartalmaz, így tökéletes kikapcsolódást nyújt. Hogyan lehet a tiéd ez az álomutazás? Egyszerű! Csak látogass el hozzánk márciusban legalább egyszer sikeres plazmaadásra. Ne felejtsd el azonban, minél többször adsz plazmát, annál nagyobb esélyed nyílik a nyereményre, hiszen annál többször kerül a neved a sorsolásba!

Plusz Jutalom a rendszeres plazmaadóinknak

De nem állunk meg itt! Márciusban egy másik nagyszerű garantált hírünk is van: mindenki, aki a hónap folyamán négyszer ellátogat hozzánk plazmát adni, áprilisban minden plazmaadás alkalmával plusz 1000 forinttal háláljuk meg segítségét.

Dupla Remény Akció a Koraszülöttekért

Tudtátok, hogy a segítségetek most dupla reményt ad?

Márciusban ugyanis nem csupán az életmentő gyógyszerek elkészítéséhez járulhattok hozzá. Elkezdődött ugyanis a Kétszeres Remény nevű akciónk. Idén tavasszal minden hónap második hete a Kétszeres Remény hete. Azaz most március 4. és 10. között minden plazmaadásod után 100 Forinttal támogattuk a Peter Cerny Alapítványt, amely beteg, koraszülötteket támogató, éjjel-nappal üzemelő koraszülött mentő- és szállító rohamkocsi szolgálat.

Főoldal - Peter Cerny Alapítvány

Ehhez az akciónkhoz mind a négy centrumunk csatlakozott, így együtt, közösen még több reményt és segítséget vihetünk azokhoz, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. Az előző héten centrumaink 583.400 Ft-al zárták az első gyűjtési időszakot. Csatlakozz te is a Kétszeres Remény hetéhez Április 8-14. illetve Május 6-12. között és fogjunk össze együtt a koraszülött babákért!

Tavaszi Akció új plazmaadóknak

Ha még csak most fontolgatod, hogy csatlakozz a plazmaadók táborához, március a tökéletes időpont! Minden új érdeklődőnket, aki ellátogat az alkalmassági vizsgálatra, 5000 forinttal jutalmazzuk. 

Az ezt követő :

  • első plazmaadásért 25 ezer forintot, 
  • a második és harmadik alkalommal 20 ezer forintot, 
  • míg a negyedik plazmaadásértért ismét 25 ezer forintot adunk. 

Így márciusban összesen akár 100.000 Ft-al járulunk hozzá álmaid megvalósításához.

Ezen felül egy nyereményjátékkal is várjuk az új érdeklődőket, amelyhez keressétek kitelepüléseinken promótereinket, ugyanis a Tőlük kapott promóteri kuponnal 30.000 Ft értékű vásárlási utalványt is nyerhettek. 

Keressétek márciusi kitelepüléseinket békéscsabai Plazma Center Facebook eseményei között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában