Hirdetés

2024.03.14. 07:52

A Gyulai Tankerületi Központ személyügyi referenst keres

Gyulai Tankerületi Központ a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. tv. 83. § (1) bek. alapján pályázatot hirdet Gyulai Tankerületi Központ személyügyi referens munkakör betöltésére.

PR cikk

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama: 

határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony 

Foglalkoztatás jellege: 

Teljes munkaidő  

A munkavégzés helye: 

Békés megye, 5700 Gyula, Ady Endre utca 19. 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: 

A Gyulai Tankerületi Központ fenntartásába tartozó intézményeknél foglalkoztatott közalkalmazottak munkaügyi iratainak elkészítése a KIRA és az SAP programokban (kinevezés, módosítás, jogviszony megszüntetés, távollét jelentés, változó bér, egyéb juttatások számfejtése, megbízási szerződések alapján fizetendő díjak számfejtése, munkáltatói igazolások kiadása). Adatszolgáltatások elkészítésében történő közreműködés. Kapcsolattartás a Magyar Államkincstár számfejtőivel és a köznevelési intézmények vezetőivel, ügyintézőivel. 

Jogállás, illetmény és juttatások: 

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény rendelkezései az irányadók. 

A munkakör betölthetőségének időpontja: 

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.  

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. március 27.  

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balogh Aliz szakmai vezető nyújt, a 06/66/795-253-as telefonszámon. 

 A részletes pályázati feltételekről, az előnyt jelentő kompetenciákról és a pályázat részeként benyújtandó iratokról, igazolásokról, valamint a benyújtás módjáról bővebb információ a https://kozszolgallas.ksz.gov.hu/ oldalon található 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában