Hirdetés

2023.08.18. 07:15

A safari busz és az állatsimogató is sláger Pusztaottlakán

Legalább 80 féle állatból több mint 300 egyed él a pusztaottlakai Autós Safari Parkban, ahol a vendégek kedvence egyértelműen a safari busz. A járgánnyal ugyanis az állatok ölelésében járhatjuk körbe a safarit, ha pedig a bejáratnál vásárolható répából is viszünk magunkkal, úgy lámák, szamarak, tevék és zebrák özönlenek felénk utunkon a finom falatokért.

PR cikk

A bejáratnál a hatalmas, kiszuperált katonai helikopter után maguk az alpolgármesterek fogadják és igazítják útba az Autós Safari Parkba érkezőket. Rajtuk kívül pedig tucatnyi kollégájuk lesi a látogatók minden kívánságát.

A parkon belül minden korosztály megtalálja a maga szórakozását, ugyanis van dodgem, körhinta, kisvonat, trambulin és pónilovaglás is.

Ami viszont abszolút sláger, az maga az autós safari rész, ahová be lehet hajtani saját vagy bérelt járművel, sőt akár egy kényelmes safari busszal is, amiben még a vezetésre sem kell figyelnünk, csak a felénk özönlő állatokra.

Azokból pedig akad bőven, hiszen a park területén több mint 80 fajta él, belőlük több mint 300 egyed. Az állatseregben található többek között láma, albínó kenguru, alpaka, tevék egész garmadája, zebra, antilop, strucc, pávák, szarvas, lovak és szamarak is. Ráadásul az összes állat oda megy, ahová csak akar a parkon belül.

Nagy kedvence továbbá a látogatóknak az állatsimogató, ahová eleséggel teli tálkákkal betérni az igazi kaland. Ilyenkor ugyanis rögtön a finom falatokért kedveskedő őzekkel, alpakákkal és pónilovakkal találja magát szemben a család. Kicsit beljebb térve pedig szebbnél-szebb nyulakat, kengurukat etethetünk és simogathatunk.

A területen működik a fentieken túl ajándékbolt, büfé és egészségügyi ellátó, valamint épült egy 40 személyes ifjúsági szálló, de terveznek még éttermet, illetve egy nagyobb játszóteret a gyerekeknek.

Az árak pedig igen barátiak, hiszen a gyermekjegy 3 éves kortól 4400 forint, míg a felnőtt 4900 forint/fő. Ezekkel ráadásul korlátlanul használhat bármit a park területén a látogató. Akár folyamatosan mehet újabb körökre a safari busszal, vagy bármelyik attrakcióval.

10 fő feletti csoportoknak pedig további extra programlehetőségeket kínálnak, ráadásul csoportos kedvezmény is igénybevehető, amelyekről a safari park honlapján lehet tájékozódni!

További információk és időpont foglalás: http://safaripark-pusztaottlaka.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában