PR

2020.06.11. 15:04

Képzések a kamaránál – vágjon bele!

Ebben a tanévben már csak kamarai gyakorlati oktatói tanúsítvánnyal rendelkező szakember foglalkozhat tanulóval. A jogszabály egyaránt vonatkozik a tanulószerződéssel és az együttműködési megállapodással tanulót foglalkoztatókra.

A képzési idő 50 óra, amely két szakaszból áll: 25 óra elmélet és 25 óra (3 napos) tréning. Az elméleti képzés pedagógiai, szociálpszichológiai, kommunikációs és a gyakorlati képzéssel kapcsolatos dokumentációs ismeretekre terjed ki.

A képzés és vizsga díja mindössze a 20%-os önrész, azaz 18.000,- Ft/fő + ÁFA.

Kivételek is vannak, érdeklődjön!

Tel: +36-30/728-9902

A képzés az Innovációs és Technológiai Minisztérium forrásából valósul meg,

Támogatási szerződés: NFA-KA-ITM-16/2019/TK/02.

Továbbá a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara augusztusi kezdéssel szervez mestervizsgákat a következő szakmákban:

autószerelő, autóelektronikai műszerész, burkoló, fodrász, gépi forgácsoló, gázfogyasztó berendezés és csőhálózat szerelő; kézápoló és műkörömépítő; kereskedő, kozmetikus, kőműves, pincér, szakács.

Jelentkezni 2020. július 20-ig van lehetőség a kamara honlapjáról letölthető dokumentumok benyújtásával, postai úton vagy személyesen.

Részletekről a kamara honlapján lehet tájékozódni a www.bmkik.hu/Mestervizsga oldalon, illetve a (30) 590-00-88-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában