Szent András Sörfőzde

2019.08.01. 06:55

Békés megye, ahogyan még sosem láttad

Legyen szó az ország éléskamrájáról, a történelmi Magyarország mértani középpontjáról, vagy a Holt-Körös kristálytiszta vízéről, Békés megye igazán menő hely. De, lehet ezt fokozni? A békésszentandrási Szent András Sörfőzde idén nyáron arra vállalkozik, hogy az ismert programelemeken túl, a megye minden kis titkával, élményével megismertessen benneteket, amit kipróbálni, felfedezni érdemes. Vidd el a sörödet nyaralni és fedezd fel sörrel a megyét!

Egy sör, sem sör, ahogy egy nyaralás sem igazi nyaralás. Ha úgy érzed kevés volt a nyári pihenés, iktass be pár hosszú hétvégét. Íme, három sörtúra, ahol nem csak a legfinomabb hazai kézműves söröket kóstolhatod meg, de Békés megye legmenőbb élményeit, látnivalóit is felfedezheted. Legyen szó interaktív körtúráról, az ország éléskamrájának felfedezéséról, könnyed testmozgásról, vagy kulturális programokról, ezekben az előre összeállított, kötetlenül végig járható programsorozatokban mindent megtalálsz! A tematikus túrákat a Békésszentandráson csodákat alkotó, hazai és nemzetközi díjakkal többszörösen jutalmazott Szent András Sörfőzde sörei teszik majd még különlegesebbé.

A sörfőzde weboldalán minden programelemről részletesen leírás találsz. Sört a kézbe, hátizsákot fel és lássuk is a túraopciókat. Elsőként olvasd el az alábbi állításokat, melyekre válaszolva rögtön kiderül, hogy melyik a hozzád legjobban passzoló túra.

Földön, vízen, levegőben – sporttúra sörrel a kézben

Ez a túra igazi adrenalinbomba azoknak, akik szeretik a mozgást, legyen szó egy kellemes sétáról, vagy belevaló extrém sportokról. Ragadj egy sört, vagy tankolj fel a hűtőládádba túrád kezdetén a Szent András Sörfőzdében és fedezd fel a megye leghangulatosabb, vagy éppen legmerészebb sporttúráit földön, vízen, levegőben. A „Földön, vízen, levegőben” túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.

A „Földön, vízen, levegőben” túra programelemeinek részletes leírását a főzde találod.

Ízek, imák, szerelmek – gasztrotúra extrákkal

Ez a túra egy kellemes, hosszú hétvégi gasztronómiai kirándulás olyan a megye értékeit felvonultató programelemekkel, melyeket mindenképpen látni érdemes. Sétálhattok, piknikezhettek és felfedezhetitek Békés megye izgalmas, történelmi vagy éppen vadregényes helyszíneit. A túra alatt ne feledkezzetek meg a békési szentháromságról, vagyis a gyulai pálinka, csabai kolbász és „szentandrási” sörkóstolásról sem. Az „Ízek, imák, szerelmek” túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.

Az „Ízek, imák, szerelmek” túra programelemeinek részletes leírását a főzde találod.

Élő történelem – a megye értékei másképpen

Ez alatt a túra alatt sörrel a kézben fedezhetitek fel a megye kulturális örökségeit, történelmét. Kalandozhattok a Mini Magyarország makettparkban, átélhetitek milyen, ha egy színdarab díszlete a Körös-part, de az interaktív múzeumok, körtúrák, a lovaskocsizás és persze a Szent András sörkóstolás sem maradhat el. Az „Élő történelem” túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.

Az „Élő történelem” túra programelemeinek részletes leírását a főzde találod.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában