Modern eszközök

2023.08.06. 15:54

Iskolák és civil szervezetek kapták a népszámlálásnál használt táblagépeket (videó)

A kormány a népszámlálás során használt táblagépek egy részét az iskoláknak, a többit pedig civil szervezeteknek adományozta – közölte a miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán vasárnap.

MW

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója beszédet mond az Országos Polgárőr Szövetség és a Lakitelek Népfőiskola szervezésében megrendezett XXVIII. országos polgárőr napon Lakiteleken a Hungarikum Ligetben 2023. július 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Bús Csaba

Nyitrai Zsolt a közösségi oldalára feltöltött videóban hozzátette, hogy

a szolgáltató államban hisznek és partnerségben dolgoznak együtt a civil szervezetekkel.

– írja az MTI.

A népszámlálásnál használt táblagépeket a jövőben társadalmi csoportok használhatják feladataik elvégzésénél és a kommunikációban.

Modern eszközöket kaptak mások mellett a nagycsaládosok, a polgárőrök, a fogyatékossággal élők, a nyugdíjasok csoportjai, az önkéntes tűzoltók és a cukorbetegek is –ismertette a miniszterelnök főtanácsadója.

Nyitrai Zsolt úgy fogalmazott:

Magyarország kormánya megbecsüli és támogatja a civil érdekképviseletek munkáját, működését. Számíthatunk egymásra!

A közösségi oldalra feltöltött videóban Kővári Edit, az Autisták Országos Szövetségének elnöke, Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke és Hazuga Károly, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének elnöke is megköszönte a kapott modern eszközöket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában