május 1.

2019.05.01. 19:35

Toroczkai László: 2022-ben kormányzásra tör a Mi Hazánk

A 2022-es választásokon kormányzásra tör a Mi Hazánk Mozgalom, amely a magyar haza megmaradásának utolsó esélye – jelentette ki a Mi Hazánk elnöke a párt ünnepi rendezvényén szerdán Budapesten.

Vagy a Mi Hazánk lesz kormányon, vagy a „gyakorló elmebeteg” Gyurcsány Ferenc által vezetett balliberális tömb, vagy a Fidesz – közölte Toroczkai László.

A 2022-es kormányzásnak nem lehet az ára az értékek feladása, mint ahogy azt a Jobbik tette – fűzte hozzá.

Ha a balliberális tömb kerül kormányra, jöhet a „gendersemleges óvoda és iskola”. Vagyis arra kényszerítik a kislányokat, hogy vegyenek fel fiúruhát, a fiúkat pedig arra, hogy öltsenek kislányruhát – vélekedett. A Mi Hazánk nem ilyen jövőt szeretne a magyarságnak – szögezte le Toroczkai László.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy a Fidesz-kormányzás nem oldotta meg a cigánykérdést, mert ma már a gyerekek egyharmada cigány származású, miközben a magyarok kivándorolnak. Ha ez így megy tovább, Magyarországon csak a nyugdíjasok, a „hihetetlenül szaporodó cigányok” és „néhány ezer romantikusan gondolkodó magyar” maradnak – tette hozzá Toroczkai László.

Mint mondta: számára meglepő, hogy a „köpönyegforgató” Jobbik egyáltalán mérhető a szavazók körében. A Jobbik napjai meg vannak számlálva, mert a magyar emberek nem tűrik a hazugságot – fogalmazott.

Mindenki készülhet a Magyar Gárda újjászervezésére, mert a magyarságnak minden oka megvan arra, hogy megszervezze saját védelmét – közölte Toroczkai László.

Hozzátette: ha a Mi Hazánk listavezetőjeként mandátumot szerez az Európai Parlamentben, alapjaiban forgatja fel az Európai Uniót, és mindent megtesz az európai civilizációt veszélyeztető brüsszeli elit leváltásáért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában